Viser nyheter for side 1 av 27.  

Drømmestipendet fører Hanne til spennende europeisk oppdrag

TRONDHEIM: Drømmestipendmottakere legges merke til, både nasjonalt og internasjonalt. Organisasjonen Lions har plukket ut klarinettisten Hanne Dyrendahl Seter fra Trondheim som norsk deltaker i en internasjonal musikkonkurranse under Lions Europa Forum 2015 i oktober. Og Lions valgte seg Hanne fordi de la merke til henne blant årets drømmestipendmottakere.

Aina-Helene ble tildelt drømmetreff: - Dette kom som et sjokk

HAMMERFEST: Aina-Helene Guttorm Einarsen ble svært overrasket da hun fikk vite at hun er en drømmetreffvinner. Nå får hun oppfylt ønsket om å lære enda mer om teater.

Mestermøte ble kunstnerisk oppvekkelse

OSLO: 19-årige Cato Osaland har allerede markert seg grundig om kunstfotograf, ved å skape kunst som rører mange og som har høsta anerkjennelse også fra fotokunstkjennere. Likevel ble et «mestermøte» med den kjente fotografen Morten Krogvold en kunstnerisk oppvekkelse for den unge fotografen fra Rogaland.

Drømmeoverraskelse for Drømmedame

HAMAR: Flere drømmestipendmottakere og andre unge utøvere med kulturskolebakgrunn var nylig med på en overraskelsesforestilling for "drømmedama" Gerd Holter. Hun har siden "Drømmestipendets morgen" har vært sterkt involvert i stipendordninga fra Norsk Tippings side. Forestillinga var en hyllest fra Norsk kulturskoleråd i anledning Gerd Holters store drømmestipendinnsats. Nå går hun over i pensjonistenes rekker.

Les om drømmestipend-utdelingene på Drømmestipendets facebookside

TRONDHEIM: Ett hundre drømmestipend er igjen utdelt - til ett hundre glade mottakere. Se bilder og videoer og les intervjuer om og med mange av årets stipendmottakerne på Drømmestipendets facebookside.

Drømmestipendet 2015 går til ...

HAMAR: Da er det klart hvem som får Drømmestipendet 2015. Her er lista med de 100 utvalgte drømmestipendmottakerne, som hver får 10.000 kroner.

Vill idé har blitt til 1200 drømmestipend og tolv mill. kr

TRONDHEIM: Filmskaperen Martin Bremnes fra Harstad mottok Drømmestipendet i fjor. Nå kan du se filmen 19-åringen har laget om Drømmestipendet, med et spesielt fokus på årets juryering og krydret med klipp med mange av årets drømmestipendnominerte.
Viser nyheter for side 1 av 27.