Viser nyheter for side 1 av 23.  

Ny film om Drømmestipendet: Snart er det nominasjonstid!

HAMAR: To drømmestipendmottakere har vært sentrale i produksjonen av en ny film om Drømmestipendet. Martin Bremnes bidrar med filminnslag, Cato Osaland bidrar som fotograf. Og nå er tida inne for å finne alle de gode, unge kulturutøverne som bør vurderes før kommunene nominerer sine kandidater innen utgangen av februar 2015.

Stø kurs mot å oppfylle skuespillerdrømmen

MANDAL/OSLO: For Jonas Robstad har det å bli skuespiller aldri vært et valg, men et kall som har ført ham til Bårdar Akademiet i Oslo. Drømmestipendiaten gir alt for å realisere sin drøm om å bli skuespiller på heltid.

Drømmestipendet 2015: Tid for finne gode kandidater

TRONDHEIM: Start gjerne allerede nå i høst med å lete etter gode kandidater i din kommune til Drømmestipendet 2015! Slik er oppfordringen fra prosjektledelsen for Drømmestipendet. For selv om Drømmestipendet 2015 først skal utdeles i juni neste år, er det viktig å komme tidlig i gang med «forarbeidet».

Drømmer om fotoyrket med verden som arbeidsplass

ÅRDAL: Hun har drevet med fotografering i knapt to år, men har allerede gått til topps i UKM og mottatt Drømmestipendet 2014. Nå drømmer 15-årige Jenny Hatlelid Holsæter om å bli fotograf på heltid med verden som arbeidsplass.

- En ære å få tildelt Drømmestipendet

HONNINGSVÅG: Simen Grøneng Johansen er en svært aktiv musiker med et brennende engasjement både for storband og korpsbevegelsen. Å få tildelt Drømmestipendet anser han som en stor ære og inspirasjon.

Nora til topps i Stjernekamp

OSLO: Nora Foss Al-Jabri vant NRK-konkurransen Stjernekamp i kveld. Nora er mangeårig kulturskoleelev, som også har fått Drømmestipendet, i 2009.

Hege Yvonne høstet strålende kritikker

KRISTIANSUND: Hege Yvonne Heggem fikk anmelderne til å ta fram superlativene for sin rolletolkning av Cecilie Grip etter urpremieren på popmusikalen «Flamme». Nå skal drømmestipendiaten gi alt for å bli profesjonell musikalartist.
Viser nyheter for side 1 av 23.