Viser nyheter for side 1 av 22.  

- En ære å få tildelt Drømmestipendet

HONNINGSVÅG: Simen Grøneng Johansen er en svært aktiv musiker med et brennende engasjement både for storband og korpsbevegelsen. Å få tildelt Drømmestipendet anser han som en stor ære og inspirasjon.

Nora til topps i Stjernekamp

OSLO: Nora Foss Al-Jabri vant NRK-konkurransen Stjernekamp i kveld. Nora er mangeårig kulturskoleelev, som også har fått Drømmestipendet, i 2009.

Hege Yvonne høstet strålende kritikker

KRISTIANSUND: Hege Yvonne Heggem fikk anmelderne til å ta fram superlativene for sin rolletolkning av Cecilie Grip etter urpremieren på popmusikalen «Flamme». Nå skal drømmestipendiaten gi alt for å bli profesjonell musikalartist.

Andreas realiserte guttedrømmen om sommerkurs i utlandet

KONGSBERG: I august reiste Andreas Hesselberg Hatzikiriakidis på sommerkurs for unge pianister i Frankrike. Drømmestipendiaten fra 2014 har dermed fått oppfylt en stor deldrøm på listen over ting han drømmer om å oppnå med musikken.

Kulturskolerektor: - Drømmestipendet gir de unge kulturutøverne et stort løft

LØRENSKOG: Som utøvende musiker gjennom flere tiår og rektor ved Lørenskog musikk- og kulturskole, er ikke Finn Evensen i tvil om at Drømmestipendet løfter fram unge kulturutøvere som virkelig vil noe med kunsten.

Drømmetreffvinnere får drømmetur til Roma

LOEN: Elleve unge kunstnere fra Sarpsborg slapp jubelen løs i dag, da de fikk nyheten servert: Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping oppfyller drømmen deres om å reise til Roma for å bli inspirert til nye spennende, felles kunstprosjekt.

Drømmestipendet 2015: Tid for finne gode kandidater

TRONDHEIM: Start gjerne allerede nå i høst med å lete etter gode kandidater i din kommune til Drømmestipendet 2015! Slik er oppfordringen fra prosjektledelsen for Drømmestipendet. For selv om Drømmestipendet 2015 først skal utdeles i juni neste år, er det viktig å komme tidlig i gang med «forarbeidet».
Viser nyheter for side 1 av 22.