Viser nyheter for side 1 av 24.  

Nå begynner registreringa av stipendnominerte

TRONDHEIM: I dag, mandag 19. januar, åpnes det for registrering av nominasjoner til Drømmestipendet 2015. Fra i dag av og fram til 27. februar kan de nominasjonsansvarlige i alle landets kommuner legge inn kommunens nominerte på drommestipendet.no.

Drømmer om kunststudium i New York

MOLDE: Da Ingrid Andenes Reppen mottok Drømmestipendet i 2014 ble en stor deldrøm realisert. Nå drømmer den 17-årige formgivingsfageleven om å studere kunst i kulturmetropolen New York.

Drømmer om et yrkesliv bak scenen

STJØRDAL: Mens mange unge kulturutøvere drømmer om et yrkesliv på scenen, drømmer Markus Dahl-Hanssen om å være minst mulig synlig på scenen. Nå ønsker drømmestipendiaten å ta utdannelse i sceneteknikk.

Toppjobb for drømmestipendmottaker Kari Anne

OSLO: Den mangeårige kulturskoleeleven Kari Anne Trefall (18) har en skikkelig "toppjobb" i dag. Drømmestipend-mottakeren fra 2014 skal opptre på Topplederkonferansen 2015, og du kan se hennes opptreden live via internett klokka 11.00.

Drømmer om å gjøre karriere av lidenskapen for musikk og filmskaping

HAMAR/HARSTAD: Han har filmatisert en spillefilm, medvirket til to Amandus-priser, og han er en dedikert slagverker samt en av fjorårets drømmestipendiater. Martin Bremnes tar stadig store steg i retning av å realisere drømmen om å leve av lidenskapen for filmskaping og musikk.

Gudim juryleder for Drømmestipendet 2015

ÅS: Det er en stor ære for meg å være juryleder for Drømmestipendet. Det sier Ketil Gudim, juryleder for Drømmestipendet 2015 og en av tidenes beste og mest profilerte norske dansere.

Lever ut drømmen i New York

VESTBY/NEW YORK: Da Christian Lundqvist mottok Drømmestipendet i 2010, drømte han om å studere perkusjon på en anerkjent musikkskole utlandet. I dag er 21-åringen inne i sitt tredje år ved The Juilliard School i New York, og en stor drøm er dermed realisert.
Viser nyheter for side 1 av 24.