Viser nyheter for side 1 av 19.  

Krevende juryeringen er fullført

TRYSIL: Da er juryeringen av Drømmestipendet 2014 fullført, og ett hundre unge kulturutøvere, både enkeltutøvere og grupper, er plukket ut til å få sin bit av alt det positive som fins i en drømmestipendtildeling. På bildet ser vi en av fagjuryene i arbeid: Mattias Lundqvist (f.v.), Bård Hestnes og Otto Graf.

Juryeringen i gang

TRYSIL: Juryeringen er i gang, innen torsdag skal ett hundre unge kulturutøvere være utvalgt til å få Drømmestipendet 2014. Her er juryen for visuell kunst i arbeid: Ann Kristin Talleraas (f.v.), Fabiola Charry og Inga Dalsegg.

Nesten 400 er nominert til Drømmestipendet 2014

TRONDHEIM: Nominasjonen av kandidater til Drømmestipendet 2014 er ferdig, og nesten 400 unge, dyktige og drømmende kulturutøvere kan glede seg over å være nominert.

Drømmer om en fremtid i et kreativt yrke

MOLDE/VESTNES: Drømmestipendiat Maiken Larsen Solholmvik elsker å uttrykke seg gjennom bildekunst og foto. Den store drømmen er å kunne leve av de kreative ferdighetene, enten som grafisk designer eller art director.

Drømmer om forfattersuksess innen fantasysjangeren

DRAMMEN/MANDAL: Asle Ydestad Tellefsen drømmer ikke bare om å utgi en roman. Drømmestipendiaten fra 2013 vil helst bli en av de beste forfatterne innen fantasysjangeren.

Østlendingene ivrigst i å oppfylle unges kulturdrømmer

TRONDHEIM: Østlendingene er de klart beste, sørlendingene er nest best, mens trønderne er mest i støtet. Vestlendingene og spesielt nordlendingene er ennå langt bak.

Satser alt på å realisere skuespillerdrømmen

BERGEN: Nanna Lilletvedt Sætens store drøm er å stå på scenen å spille teater på heltid. Drømmestipendet har gitt henne selvtillit og troen på at drømmen vil bli realisert.
Viser nyheter for side 1 av 19.