Viser nyheter for side 1 av 21.  

Aidas store steg mot stor drøm

OSLO: Hun har sunget for kongefamilien samt statsledere fra hele Norden, og rekker knapt å avslutte et konsertoppdrag før hun blir booket til et nytt. Drømmestipendiat Aida Frantzen tar stadig store og viktige steg for å realisere sin drøm: å bli sanger og låtskriver på heltid.

Kapret sterk andreplass i internasjonal konkurranse

OSLO: Med en imponerende andreplass i «International Dance Competition ? Hellas» har drømmestipendiat Amanda Verde bevist at hun har mye å fare med som ballettdanser. Nå skal den 18-årige oslojenta gi alt for å realisere sin aller største drøm: å bli profesjonell ballettdanser.

Drømmestipend utdelt en hel måned til ende

ARENDAL: En måned har gått siden det ble offentliggjort hvem som fikk Drømmestipendet 2014. Nå skal alle de hundre heldige og dyktige ha mottatt sine stipend.

Drømmer til tusen

HAMAR: Onsdag 4. juni ble utdelinga av Drømmestipendet markert med en "Drømmer til tusen"-forestilling på Hamar. Se bilder derfra.

Drømmestipendet 2014 går til ...

HAMAR: Da er det klart hvem som får Drømmestipendet 2014. Her er lista med de 100 utvalgte drømmestipendmottakerne, som hver får 10.000 kroner.

Drømmeforestilling i Drammen

DRAMMEN: Mandag 26. mai er det drømmestipendnominerte ungdommer i Nedre Buskerud som skal opptre samlet. Det skjer på Union Scene i Drammen. Susanne Gudmundsen Lea (bildet) fra Kongsberg er en av artistene der.

Sørtrønderske nominerte skal i ilden

TRONDHEIM: Lørdag er det sørtrønderske drømmestipend-nominerte som skal i ilden - på samme scene. Da blir det "... og de nominerte er ..."-forestilling på Dokkhuset i Trondheim. Syver Lie Rønningen (bildet)fra Hitra er blant artistene.
Viser nyheter for side 1 av 21.