Viser nyheter for side 1 av 29.  

Siljes selvkomponerte suksess

TRONDHEIM/NARVIK: Med to kritikerroste cd-utgivelser har Silje Leirvik (33) virkeliggjort drømmen om å gi ut sin egen musikk. Nå er drømmestipendiaten fra 2006 i gang med sitt tredje album. I år skal 100 nye unge kulturutøvere få Drømmestipendet 2016. Informasjon om søke- og nominasjonsprosess finner du på drommestipendet.no.

Årets jurymedlemmer - nummer 20: Ragnhild Skille

TRONDHEIM: Her presenteres de nærmeste ukene samtlige av de 26 medlemmene i Drømmestipendjuryen 2016, en jury som ledes av søstrene Eldbjørg og Ragnhild Hemsing. Dagens navn er jurymedlem nr. 20: Ragnhild Skille (midt i fotokollasjen).

Guro får ekstra drømmehjelp - fikk drømmetreff

GARDERMOEN: Guro Kjensli Johansen fra Nes i Akershus ble ikke lite paff da hun plutselig fikk et drømmetreff i fanget. Nå får drømmen om å bli profesjonell tegner viktig næring gjennom besøk hos svært anerkjente Storm Studios og spesialistkurs i bruk av elektronisk tegnebrett.

Drømmestipend til helt rett tid

ÅLESUND/VERDAL: Med 10.000 drømmestipendkroner på bok og bagen full av selvtillit, flyttet Kornelia Melsæter hjemmefra for å ta fatt på skuespillerutdanninga i høst. Timingen for tildelingen var med andre ord perfekt.

Sonokos evige higen etter å bli bedre

BERGEN/OSLO: Sonoko Miriam Shimano Welde (19) har gjort stor suksess siden hun mottok Drømmestipendet for ti år siden. Drømmen er imidlertid den samme som den alltid har vært: Å bli en enda bedre fiolinist.

Drømmer om å gjøre lidenskap til levebrød

FROGN: Sigurd Sandberg har drømt om å bli profesjonell filmskaper siden han var ti år gammel. Til høsten skal 19-åringen omsette drømmestipendkronene til filmstudier og lidenskapen skal snart gjøres til levebrød.

Drømmestipendet styrka forfatterdrømmen

FREDRIKSTAD/OSLO: Med 10.000 kroner på konto og drømmestipenddiplom på vegg, strutter Kornelia Eline Skogseth (16) av selvtillit og motivasjon. Drømmen om bokutgivelse er større enn noen gang.
Viser nyheter for side 1 av 29.