Viser nyheter for side 1 av 21.  

Drømmestipend utdelt en hel måned til ende

ARENDAL: En måned har gått siden det ble offentliggjort hvem som fikk Drømmestipendet 2014. Nå skal alle de hundre heldige og dyktige ha mottatt sine stipend.

Drømmer til tusen

HAMAR: Onsdag 4. juni ble utdelinga av Drømmestipendet markert med en "Drømmer til tusen"-forestilling på Hamar. Se bilder derfra.

Drømmestipendet 2014 går til ...

HAMAR: Da er det klart hvem som får Drømmestipendet 2014. Her er lista med de 100 utvalgte drømmestipendmottakerne, som hver får 10.000 kroner.

Drømmeforestilling i Drammen

DRAMMEN: Mandag 26. mai er det drømmestipendnominerte ungdommer i Nedre Buskerud som skal opptre samlet. Det skjer på Union Scene i Drammen. Susanne Gudmundsen Lea (bildet) fra Kongsberg er en av artistene der.

Sørtrønderske nominerte skal i ilden

TRONDHEIM: Lørdag er det sørtrønderske drømmestipend-nominerte som skal i ilden - på samme scene. Da blir det "... og de nominerte er ..."-forestilling på Dokkhuset i Trondheim. Syver Lie Rønningen (bildet)fra Hitra er blant artistene.

Drømmekveld i Hell Amfi

STJØRDAL: Torsdag 22. mai samles årets nordtrønderske drømmestipendnominerte til forestilling. "... og de nominerte er ..." arrangeres i Hell Amfi. William Oksdøl (bildet) fra Namdalseid er en av dem som skal opptre der.

Gjør som Halvdan - bli med på "Drømmer til tusen"-forestilling på Hamar 4. juni

HAMAR: 4. juni offentliggjøres det hvem som får Drømmestipendet 2014. Hundre stipend à 10.000 kroner skal deles ut. Og på Hamar markeres begivenheten med stor "Drømmer til tusen"-forestilling. Juryleder Halvdan Sivertsen (bildet) kommer, kom du også - billetten koster kroner null.
Viser nyheter for side 1 av 21.