Viser nyheter for side 1 av 32.  

Drømmestipendet fortsetter i 2017

Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd er enige om å fortsette samarbeidet om Drømmestipendet.

Da talent Ivar møtte mester Ørnulf

GODØY: I vår fikk kulturskoleeleven Ivar Trengereid (t.h. på bildet) fra Langevåg både Drømmestipendet 2016 og et Drømmetreff. Det inkluderte blant annet en drømmedag med forbildet Ørnulf Opdahl (t.v. på bildet).

Synne fikk drømmetrefftur - med mormor til Italia på malekurs

RAKKESTAD: Synne Aamodt Eikrem tenkte å bruke drømmestipendkronene på malekurs i Italia sammen med mormor. Kurs og tur blir det, og mormor blir med, men kostnaden tar stipendutdelerne Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd, og Synne kan dermed bruke sine 10.000 stipendkroner til annet kunstrelatert.

Ivar fikk drømmetreffgave

LANGEVÅG: I blant er toppen av kransekaka enda høyere enn en først tror. Ivar Trengereid gledet seg stort til å få overrakt Drømmestipendet 2016. Så endte han like godt opp med å få et Drømmetreff i tillegg, noe som innebærer et mestermøte og en utenlandstur.

Stipendmottakerne får stor oppmerksomhet - les på Facebook

TRONDHEIM: Årets hundre drømmestipendmottakere har fått mye oppmerksomhet i media - både nasjonalt, regionalt og lokalt. På Drømmestipendets facebookside kan du lese alle omtalene.

Drømmestipendet 2016 går til ...

HAMAR: Da er det klart hvem som får Drømmestipendet 2016. Her er lista med de 100 utvalgte drømmestipendmottakerne, som hver får 10.000 kroner.

Drømmestipendet offentliggjøres på Facebook - i direktesending

TRONDHEIM: Torsdag 12. mai kl. 07.00 skjer det - direkte på Facebook: Det offentliggjøres hvem som får Drømmestipendet 2016.
Viser nyheter for side 1 av 32.