Viser nyheter for side 1 av 22.  

Drømmetreffvinnere får drømmetur til Roma

LOEN: Elleve unge kunstnere fra Sarpsborg slapp jubelen løs i dag, da de fikk nyheten servert: Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping oppfyller drømmen deres om å reise til Roma for å bli inspirert til nye spennende, felles kunstprosjekt.

Drømmestipendet 2015: Tid for finne gode kandidater

TRONDHEIM: Start gjerne allerede nå i høst med å lete etter gode kandidater i din kommune til Drømmestipendet 2015! Slik er oppfordringen fra prosjektledelsen for Drømmestipendet. For selv om Drømmestipendet 2015 først skal utdeles i juni neste år, er det viktig å komme tidlig i gang med «forarbeidet».

Når lidenskap blir levebrød

OVERHALLA/TRONDHEIM: Han er frilanstrommeslager med flust av oppdrag, kulturskolelærer og i ferd med å utvikle et spennende konsept. Drømmestipendiat Magnus Galguften har gjort sin lidenskap for musikk til levebrød.

Et drømmeår fullt av musikalske milepæler

HAMAR: Han har hatt mestermøte med Leif Ove Andsnes, debutert på tv og spilt for Dronning Sonja. Drømmestipendiat og drømmetreffvinner 2013, Fabrice Bligoud Vestad har hatt et år fullt av musikalske milepæler, og er mer motivert enn noen gang for å realisere sin store drøm; å bli konsertpianist.

Aidas store steg mot stor drøm

OSLO: Hun har sunget for kongefamilien samt statsledere fra hele Norden, og rekker knapt å avslutte et konsertoppdrag før hun blir booket til et nytt. Drømmestipendiat Aida Frantzen tar stadig store og viktige steg for å realisere sin drøm: å bli sanger og låtskriver på heltid.

Kapret sterk andreplass i internasjonal konkurranse

OSLO: Med en imponerende andreplass i «International Dance Competition ? Hellas» har drømmestipendiat Amanda Verde bevist at hun har mye å fare med som ballettdanser. Nå skal den 18-årige oslojenta gi alt for å realisere sin aller største drøm: å bli profesjonell ballettdanser.

Drømmestipend utdelt en hel måned til ende

ARENDAL: En måned har gått siden det ble offentliggjort hvem som fikk Drømmestipendet 2014. Nå skal alle de hundre heldige og dyktige ha mottatt sine stipend.
Viser nyheter for side 1 av 22.