Viser nyheter for side 1 av 31.  

Drømmestipendet 2016: Mottakerne utvalgt - men «hemmelige» i to uker til

TRONDHEIM: Nå har både fagjuryer og drømjury sagt sitt: 100 dyktige, unge kulturutøvere med spennende drømmer er utvalgt blant årets drøyt 340 drømmestipendnominerte. Om to uker, torsdag 12. mai, offentliggjøres hvem som får 10.000 kroner hver fra "millionkaka" Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd deler ut.

Henrik vant Drømmetreff: Får spille på celebert katedralorgel

OSLO: Bodøværingen Henrik Mathias Bechstrøm (19) ble kjempeoverraska og strålende glad da han 1. april ble tildelt et Drømmetreff som bringer ham til orgeltangentene i selveste Kølnerdomen.

Over 340 nominerte til Drømmestipendet 2016

TRONDHEIM: Drøyt 340 unge kulturutøvere kan nå smile litt ekstra bredt, og stolt konstatere at de er nominert til Drømmestipendet 2016. Her på drommestipendet.no kan du lese hvem de er, og se og høre hva de gjør, kan og drømmer om som kulturutøvere.

Viktig juryarbeid iverksettes - fagjuryene samles til innsats

TRYSIL: Denne uka er årets drømmestipendjuryering i gang. Fagjuryene er samlet i Trysil, og jurylederne Eldbjørg og Ragnhild Hemsings seks fagjuryer har en krevende oppgave foran seg.

Sørtrønderske stipendnominerte viser hva de kan

TRONDHEIM: Da er kommunene ferdige med å nominere kandidater til Drømmestipendet 2016. Flere fylker gir nå de nominerte muligheten til å vise fram hva de kan, samtidig som et publikum får sjansen til å oppleve dem. Lørdag 5. mars arrangeres det "... og de nominerte er ..."-forestilling med sørtrønderske utøvere i Trondheim.

Agnete - med anlegg for både sang og konkurranser

OSLO: For åtte år siden var Agnete Kristin Johnsen kulturskoleelev og rockbandmedlem da hun kapret Drømmestipendet 2008. Siden har finnmarksjenta vunnet det meste hun har stilt opp i som artist. Lørdag gikk 21-åringen helt til topps i den norske Melodi Grand Prix-finalen.

Her er hele Drømmestipendjuryen 2016

TRONDHEIM: Drømmestipendjuryen 2016 er komplett, 26 medlemmer er klare til innsats når juryeringen skal gjøres i mars. Juryen ledes av søstrene Eldbjørg og Ragnhild Hemsing.
Viser nyheter for side 1 av 31.