Viser nyheter for side 1 av 26.  

314 nominert - 100 får stipend 3. juni

LØTEN: Håkon Søbakken (bildet) fra Løten og 313 andre drømmestipendnominerte ventet spent. Onsdag 3. juni får de og du vite det, hvilke unge kulturutøvere som får Drømmestipendet 2015 og dermed 10 000 kroner hver. For tolvte år på rad deler Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping ut til sammen én million kroner til hundre enkeltpersoner og grupper.

Drømmedager med Oslo-Filharmonien

OSLO: Fire drømmestipendnominerte fra Akershus får denne uka to drømmedager sammen med Oslo-Filharmonien. De får oppleve orkesteret på veldig nært hold, både på øvelse og konsert.

Drømmemusikernes superonsdag

TRONDHEIM: I kveld skal flere drømmestipendnominerte opp på en stor og gjev scene sammen med et helproft symfoniorkester. Det skjer i Trondheim, på "Superonsdag med Trondheim Symfoniorkester".

Drømmestipendmottaker i 2010 - popstjerne i dag

OSLO: Kristian Kristensen er ei ny stjerne på den norske pophimmelen. Lørdag opptrådte han på "Lindmo" på NRK1, og han har markert seg både som årets vinner av NRK P3s Urørt-konkurranse og som deltaker i TV 2s "The Voice" i 2013. Og før alt dette fikk han Drømmestipendet i 2010.

Drømmetreffvinnernes drømmepåsketur til Roma

ROMA: Drømmetreffvinnerne fra 2014 fikk ei drømmepåske i år, da Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping oppfylte de elleve sarpsborgjentenes drøm om å reise til Roma på kollektiv "inspirasjonstur".

Inga juryerer med glød og ydmykhet

RINDAL/TRYSIL: Inga Dalsegg er en av 24 i årets drømmestipendjury, og denne uka er juryen i gang med det krevende arbeidet det er å velger ut hvilke unge kulturutøvere som skal få årets ett hundre drømmestipend à 10.000 kroner. "Jeg kjenner meg veldig privilegert som får være med på dette viktige arbeidet", sier Inga.

Superdag for drømmestipendnominerte

TRONDHEIM: Nå registreres det drømmestipendnominerte i stor stil på her på drommestipendet.no. Ikke alle nominerte vil få stipend, men det fins også andre fine opplevelser knytta til en nominasjon. Som en Superonsdag med Trondheim Symfoniorkester.
Viser nyheter for side 1 av 26.