Viser nyheter for side 1 av 26.  

Les om drømmestipend-utdelingene på Drømmestipendets facebookside

TRONDHEIM: Ett hundre drømmestipend er igjen utdelt - til ett hundre glade mottakere. Se bilder og videoer og les intervjuer om og med mange av årets stipendmottakerne på Drømmestipendets facebookside.

Drømmeoverraskelse for Drømmedame

HAMAR: Flere drømmestipendmottakere og andre unge utøvere med kulturskolebakgrunn var nylig med på en overraskelsesforestilling for "drømmedama" Gerd Holter. Hun har siden "Drømmestipendets morgen" har vært sterkt involvert i stipendordninga fra Norsk Tippings side. Forestillinga var en hyllest fra Norsk kulturskoleråd i anledning Gerd Holters store drømmestipendinnsats. Nå går hun over i pensjonistenes rekker.

Drømmestipendet 2015 går til ...

HAMAR: Da er det klart hvem som får Drømmestipendet 2015. Her er lista med de 100 utvalgte drømmestipendmottakerne, som hver får 10.000 kroner.

Vill idé har blitt til 1200 drømmestipend og tolv mill. kr

TRONDHEIM: Filmskaperen Martin Bremnes fra Harstad mottok Drømmestipendet i fjor. Nå kan du se filmen 19-åringen har laget om Drømmestipendet, med et spesielt fokus på årets juryering og krydret med klipp med mange av årets drømmestipendnominerte.

314 nominert - 100 får stipend 3. juni

LØTEN: Håkon Søbakken (bildet) fra Løten og 313 andre drømmestipendnominerte ventet spent. Onsdag 3. juni får de og du vite det, hvilke unge kulturutøvere som får Drømmestipendet 2015 og dermed 10 000 kroner hver. For tolvte år på rad deler Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping ut til sammen én million kroner til hundre enkeltpersoner og grupper.

Drømmedager med Oslo-Filharmonien

OSLO: Fire drømmestipendnominerte fra Akershus får denne uka to drømmedager sammen med Oslo-Filharmonien. De får oppleve orkesteret på veldig nært hold, både på øvelse og konsert.

Drømmemusikernes superonsdag

TRONDHEIM: I kveld skal flere drømmestipendnominerte opp på en stor og gjev scene sammen med et helproft symfoniorkester. Det skjer i Trondheim, på "Superonsdag med Trondheim Symfoniorkester".
Viser nyheter for side 1 av 26.