Viser nyheter for side 1 av 21.  

Et drømmeår fullt av musikalske milepæler

HAMAR: Han har hatt mestermøte med Leif Ove Andsnes, debutert på tv og spilt for Dronning Sonja. Drømmestipendiat og drømmetreffvinner 2013, Fabrice Bligoud Vestad har hatt et år fullt av musikalske milepæler, og er mer motivert enn noen gang for å realisere sin store drøm; å bli konsertpianist.

Aidas store steg mot stor drøm

OSLO: Hun har sunget for kongefamilien samt statsledere fra hele Norden, og rekker knapt å avslutte et konsertoppdrag før hun blir booket til et nytt. Drømmestipendiat Aida Frantzen tar stadig store og viktige steg for å realisere sin drøm: å bli sanger og låtskriver på heltid.

Kapret sterk andreplass i internasjonal konkurranse

OSLO: Med en imponerende andreplass i «International Dance Competition ? Hellas» har drømmestipendiat Amanda Verde bevist at hun har mye å fare med som ballettdanser. Nå skal den 18-årige oslojenta gi alt for å realisere sin aller største drøm: å bli profesjonell ballettdanser.

Drømmestipend utdelt en hel måned til ende

ARENDAL: En måned har gått siden det ble offentliggjort hvem som fikk Drømmestipendet 2014. Nå skal alle de hundre heldige og dyktige ha mottatt sine stipend.

Drømmer til tusen

HAMAR: Onsdag 4. juni ble utdelinga av Drømmestipendet markert med en "Drømmer til tusen"-forestilling på Hamar. Se bilder derfra.

Drømmestipendet 2014 går til ...

HAMAR: Da er det klart hvem som får Drømmestipendet 2014. Her er lista med de 100 utvalgte drømmestipendmottakerne, som hver får 10.000 kroner.

Drømmeforestilling i Drammen

DRAMMEN: Mandag 26. mai er det drømmestipendnominerte ungdommer i Nedre Buskerud som skal opptre samlet. Det skjer på Union Scene i Drammen. Susanne Gudmundsen Lea (bildet) fra Kongsberg er en av artistene der.
Viser nyheter for side 1 av 21.