Viser nyheter for side 1 av 32.  

Jurymedlemmene presenteres: Jo Inge Nes

KRISTIANSAND: Drømmestipendjuryen 2017 begynner å ta form. Også i år presenterer vi dem her på drommestipendet.no. I dag presenterer vi Jo Inge Nes.

Drømmer om å bli popstjerne

Eidsvoll: Han har vært en av de faste danserne til Marcus & Martinus. Han mottok Drømmestipendet 2016 - og han har sunget seg til finalen i MGPjr. Nå drømmer Jørgen Holst-Larsen (13) om å bli popstjerne.

Drømmestipendet fornyer seg: Nytt nettsted, ny kategori

TRONDHEIM: Også 2017 blir et år med spennende nyheter på Drømmestipendet-fronten: Nytt nettsted kommer, sirkus blir ny kategori å nominere kandidater i. Og det blir trolig flere utdelinger med høy overraskelsesfaktor.

Henrik spiller i Kølnerdomen 12. november

KØLN: Drømmestipendmottaker og drømmetreffvinner Henrik Mathias Bechstrøm (20) fra Bodø skal lørdag 12. november spille til vespergudstjeneste i Kølnerdomen i Tyskland.

Drømmestipendet fortsetter i 2017

Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd er enige om å fortsette samarbeidet om Drømmestipendet.

Da talent Ivar møtte mester Ørnulf

GODØY: I vår fikk kulturskoleeleven Ivar Trengereid (t.h. på bildet) fra Langevåg både Drømmestipendet 2016 og et Drømmetreff. Det inkluderte blant annet en drømmedag med forbildet Ørnulf Opdahl (t.v. på bildet).

Synne fikk drømmetrefftur - med mormor til Italia på malekurs

RAKKESTAD: Synne Aamodt Eikrem tenkte å bruke drømmestipendkronene på malekurs i Italia sammen med mormor. Kurs og tur blir det, og mormor blir med, men kostnaden tar stipendutdelerne Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd, og Synne kan dermed bruke sine 10.000 stipendkroner til annet kunstrelatert.
Viser nyheter for side 1 av 32.