Ingeborg Lorentzen Walther

 

Kjære jury,

mitt navn er Ingeborg Lorentzen Walther, jeg er 13 år og bor i Sarpsborg kommune. Når jeg ikke er på skolen driver jeg med teater, sang og dans.

Jeg er elev ved Villekulla ungdomsteater og ble i høst også tatt opp ved Talentutviklingspartiet ved samme teater, under ledelse av Malin Schavenius. Det har vært veldig utviklende for meg å få være elev hos Malin. Jeg har lært mye om teaterteknikk, stemmebruk og tro på egne evner. Om noen uker skal jeg spille Liesl i oppsetningen Sound of Music, i fjor hadde jeg rollen som Annika i Pippi Langstrømpe.

Jeg er også medlem i Sarpsborg danseklubb, hvor jeg danser ballett og freestyle fem timer i uka. Sang, dans og drama har vært en stor del av mitt liv så lenge jeg kan huske.

Jeg var 7 år første gang jeg sto på en scene, det var på Barnas kulturmønstring i min hjemkommune. Siden den gang har det blitt mye sceneerfaring. Jeg var så heldig å få en rolle som smånisse i Putti Plutti Pott og spilte 13 forestillinger i Oslo Spektrum som 8 åring. Jeg har også laget min egen sang som jeg sendte inn til MGP jr. Der ble jeg plukket ut av 500 innsendte bidrag og kom helt til siste uttaksrunde.

 

Drømmen

 

Jeg ønsker å fortsette å utvikle både stemmen min og mine teaterevner. Min nærmeste drøm nå er å kunne ta sangtimer og å kunne reise til London for å delta på West End Stage musical summer school. Det er en ukes sommerkurs hvor man får lære sang, dans og teaterteknikk av profesjonelle musikalartister. Dette er noe jeg virkelig ønsker meg, men det koster en del penger. http://www.westendstage.com

Mitt endelige mål langt der framme er og kunne komme inn på Teaterhøyskolen, og å kunne leve av sang, teater og dans. Kanskje ser dere meg en dag på selveste Broadway. Det er lov å drømme store drømmer…..kanskje dere kan hjelpe meg på veien dit.

Hilsen

Ingeborg Lorentzen Walther

Kategori: Musikk

Sted: Sarpsborg, Østfold

Nominert: 2013

Medlemmer:

Ingeborg Lorentzen Walther (født 1999)
Sanger

På nett:

Link (ingen tittel)

Bilder:

Mediafiler:

Upload from drømmestipendet 2013 kontaktinfo ingeborg.pdf