Drømmestipendet består av 100 stipend à 15 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer ...

Anna (17) fra Aure fikk møte Iron Maiden-bassist – og ikke nok med det …!

TRONDHEIM: Anna Golmen ble kjempeglad da hun fikk Drømmestipendet for snaue to uker siden. Søndag 3. juni ble den talentfulle 17-årige bassisten fra Aure tilnærma overlykkelig da hun fikk et Drømmetreff i fanget – en ekstragave fra stipendutdelerne Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Den pakken var det smell i – bare les:

Les mer

Osloordføreren overrakte drømmestipend til breikdanser og trekkspiller

OSLO: Osloordfører Marianne Borgen hadde denne uka en viktig, ærefull oppgave: Å dele ut to drømmestipend i hovedstaden. Trekkspilleren Mathias Rugsveen (14) og breikdanseren Emanuel Vestrum (15) bukket, jubla og tok blidt imot både penger, diplom, applaus og klapp på skuldrene.

Les mer

Johanne får møte forbildet Tine Thing Helseth

PORSGRUNN: Johanne Dahl Hanssen (14) fra Porsgrunn har hatt en begivenhetsrik uke. Først sto hun konfirmant sist helg, så fikk hun overrakt et drømmestipend tirsdag kveld. Og ikke nok med det, samme kveld fikk hun tildelt et Drømmetreff: Johanne får møte et stort forbilde, Tine Thing Helseth.

Les mer

Emil Larsson fikk både møte og konsert med Joddski

BODØ: Emil Larsson (16) fra Mosjøen fikk Drømmestipendet i fjor, men jammen er det høy «drømmefaktor» i livet hans i år også. Den unge rapperen har nemlig fått et Drømmetreff fra Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd: Først et privat møte med den kjente rapperen Joddski, og deretter konsert med samme artist ei uke senere.

Les mer

Årets første drømmestipend gikk til kjempeoverrasket Rebekka

OSLO: Askerjenta Rebekka Rist kom for å opptre med klassisk gitarspill på Norsk Tippings årsmøte. Helt uvitende om at det i tillegg til fortjent applaus plutselig skulle bli overrakt henne et drømmestipend inklusive 15 000 kroner. Og det dagen før hun fyller 16 år! En helt ålreit «dagen før dagen»-gave, synes Rebekka.

Les mer

Snart sesong for drømmestipendutdeling

AKKARFJORD/GILDESKÅL: Snart er det sesongstart for utdeling av Drømmestipendet 2018 – 1,5 millioner kroner skal i løpet av våren utdeles til hundre unge kulturutøvere som hver får 15 000 kroner samt diplom og mye verdifull heder og synliggjøring. Liam (15) i Gildeskål og Sigyn (19) i Akkarfjord er to av de 451 som venter spent på om de er blant de heldige.

Les mer

Kulturskoleelever fikk drømmedag med Nasjonalballetten UNG

HAMAR: Takket være et samarbeid mellom Nasjonalballetten UNG og drømmestipendpartnerne Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd fikk nesten 60 dansende kulturskoleelever i Hedmark og Oppland nylig en drømmedag med Nasjonalballetten UNG – en dag som inneholdt både kursing, foredrag og forestilling.

Les mer

Drømmestipendmottaker Birgitta vant Virtuos 2018

OSLO: I 2017 mottok Birgitta Elisa Oftestad (15) fra Asker Drømmestipendet. Lørdag 7. april vant Birgitta finalen i den gjeve NRK-konkurransen Virtuos. Også to av de tre øvrige finalistene har tidligere mottatt Drømmestipendet.

Les mer
Viser nyheter for side 2 av 38
Forrige side Neste side