Drømmestipendet består av 100 stipend à 15 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Drømmestipendet 2020: 445 nominerte presenteres

TRONDHEIM: 445 unge kulturutøvere kan nå smile litt ekstra blidt og bredt, og stolt konstatere at de er nominert til Drømmestipendet 2020. Her kan du lese om hvem de er, og se og høre hva de gjør, kan og drømmer om som kulturutøvere.

Les mer

Drømmestipendet åpnet flere dører for Victor

LØDINGEN/OSLO: Drømmestipendet har ikke bare gitt Victor Vogel (18) bekreftelse og påfyll av inspirasjon til å jage trompetistdrømmen. Økt oppmerksomhet rundt tildelingen har åpnet flere dører for stortalentet.

Les mer

– Drømmestipendet kom på et perfekt tidspunkt

EIDSVOLL/KÖLN: Amalie Thing Helseth har drømt om å oppleve verden gjennom celloen i mange år. Med 15 000 drømmestipendkroner fikk 19-åringen finansiert reiser og opphold for prøvespill til musikkstudier i Tyskland, og dermed er et stort og viktig steg tatt for å gjøre drøm til virkelighet.

Les mer

Kristian vil at egne drømmestipendkronene skal komme andre til gode

TRONDHEIM: Kristian Urdalen starta sin egen sirkusgruppe da han var 16 år, og har mer enn 250 show og opptredener på cv-en. Nå skal 19-åringen investere 15 000 drømmestipendkroner i utstyr slik at han kan gi publikum enda mer spektakulære sirkusopplevelser.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2020 er fulltallig og klar til innsats

TRONDHEIM: Drømmestipendjuryen 2020 er fulltallig og klar til innsats i 2020. Juryleder Mona Berntsen har med seg 30 medarbeidere – 15 kvinner, 15 menn – i juryen som skal vurdere alle de ungdommene som nomineres til Drømmestipendet 2020 og deretter velge ut de 100 som skal få stipend i 2020.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens mann: Emil Larsson

MOSJØEN: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Emil Larsson. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer

Julian og Sigurds drømmer om å bruke kunsten til mer enn underholdning

KONGSBERG/ØYSTRE SLIDRE: Tubaisten Sigurd og folkedanseren Julian drømmer om å bruke de kunstneriske ferdighetene sine til å forene og forbedre andres menneskers liv. Tildelingen av Drømmestipendet tidligere år brakte de to kulturutøverne sammen på et Drømmetreff, og dermed ble to drømmer løftet til nye høyder.

Les mer

Jurymedlemmene presenteres – Dagens mann: Stig Andreassen

TROMSØ: Drømmestipendjuryen 2020 tar form. Samtlige jurymedlemmene presenteres én og én på drommestipendet.no. I dag presenteres Stig Andreassen. Les også om de øvrige jurymedlemmene som er presentert så langt.

Les mer
Viser nyheter for side 2 av 51
Forrige side Neste side