Drømmestipendet består av 50 stipend à 30 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner

Drømmestipendet er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Stipendet skal gi verdifull inspirasjon og anerkjennelse, og bidra til at mange unge kunst- og kulturutøvere får oppfylt sine drømmer. Stipendordningen skal også bidra til å synliggjøre kommunenes arbeid for unge kunst- og kulturutøvere.

Drømmestipendjuryen 2022 presenteres – dagens medlem: Erik Alfred Tesaker

GYLAND: Drømmestipendjuryen 2022 tar form. Juryleder er Trygve Skaug. Samtlige jurymedlemmer presenteres etter tur på drommestipendet.no i søknadsperioden, som varer til 2. desember 2021. I dag presenteres Erik Alfred Tesaker.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2022 presenteres – dagens medlem: Ragnhild Hemsing

NORD-AURDAL: Drømmestipendjuryen 2022 tar form. Juryleder er Trygve Skaug. Samtlige jurymedlemmer presenteres etter tur på drommestipendet.no i søknadsperioden, som varer til 2. desember 2021. I dag presenteres Ragnhild Hemsing.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2022 presenteres – dagens medlem: Ingrid Forthun

OSLO: Drømmestipendjuryen 2022 tar form. Juryleder er Trygve Skaug. Samtlige jurymedlemmer presenteres etter tur på drommestipendet.no i søknadsperioden, som varer til 2. desember 2021. Ingrid Forthun skal i 2022 delta i Drømmestipendet jury. Den svært drevne regissøren er medlem i  fagjuryen for teater.

Les mer

Ellinor håper hennes drømmestipend kan inspirere andre  

STEIGEN: Etter å ha forfulgt dansedrømmen i London via Bodø, Trøndelag og Barcelona, har Ellinor Staurbakk vendt tilbake dit hun har sine nordnorske røtter, og der livnærer hun seg som profesjonell danser. 24-åringen håper at anerkjennelsen og oppmerksomheten hun har fått som drømmestipendvinner kan inspirerer andre unge kulturutøvere til å forfølge drømmene sine.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2022 presenteres – dagens medlem: Victor Cito Smaavik Borge

SELBU: Drømmestipendjuryen 2022 tar form. Juryleder er Trygve Skaug. Samtlige jurymedlemmer presenteres etter tur på drommestipendet.no i søknadsperioden, som varer til 2. desember 2021. I dag presenteres Victor Cito Smaavik Borge.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2022 presenteres – dagens medlem: Roar Jødahl

HAMAR: Drømmestipendjuryen 2022 tar form. Juryleder er Trygve Skaug. Samtlige jurymedlemmer presenteres etter tur på drommestipendet.no i søknadsperioden, som varer til 2. desember 2021. I dag presenteres Roar Jødahl.

Les mer

Drømmeopplevelse: Lea fikk møte Håkon Gullvåg

OSLO: I vår fikk trondheimsjenta Lea Alstad Drømmestipendet, og attpåtil kom en «ekstragave» hennes vei: En Drømopplevelse, i form av et møte med et forbilde, maleren Håkon Gullvåg. Nå er møtet virkeliggjort, og Lea er storfornøyd med den opplevelsen.

Les mer

Drømmestipendjuryen 2022 presenteres – dagens medlem: Jahn Magnus Johansen

OSLO: Drømmestipendjuryen 2022 tar form. Juryleder er Trygve Skaug. Samtlige jurymedlemmer presenteres én og én på drommestipendet.no i første del av søknadsperioden, som varer til 2. desember 2021. I dag presenteres Jahn Magnus Johansen.

Les mer
Viser nyheter for side 2 av 61
Forrige side Neste side