Linn Isabel får drømmetreffstøtte til pianokjøp

STAVANGER: 18-årige Linn Isabel Eielsen tok turen fra Haugesund til Stavanger for å opptre på en lederdag for kulturskoleledere i Rogaland. Opptre gjorde hun, men så venta det mer enn et forventa honorar …


Bildet: Linn Isabel Eielsen opptrådte på et møte for kulturskolerektorer i Rogaland. Etterpå vanka det en hyggelig overraskelse.

For etter fullført oppdrag fikk hun helt uventa en såkalt drømmetreffgave fra Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Linn Isabel, som fikk Drømmestipendet 2018 i vår, fikk den hyggelig overraskelsen det gjerne er å få 5000 kroner sånn helt uventa. Dette fordi stipendutdelerne synes Linn Isabels drøm stakk seg såpass ut at de ønsker å hjelpe henne enda litt nærmere «Drømmen». Haugesundsjenta – som er litt av en multikunstner – skal visstnok være lysten på nytt piano, så kanskje kan drømmetreffkronene brukes i den anledningen.

Les om Linn Isabel Eielsen og drømmen(e) hennes her 

Ekstra gave til noen utvalgte

Drømmetreffet er en ekstra gave som Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping spanderer på en håndfull av årets drømmestipendmottakere. Kort oppsummert realiseres her noe av drømmestipendmottakerens drøm.

Drømmetreffvinnere

Linn Isabel Eielsen er den 18. stipendmottakeren som får en slik «ekstragevinst». Her er alle drømmetreffvinnerne:

Tekst: Egil Hofsli   Foto: Bård Hestnes  (Utlagt: 15. november 2018)