Rebecca Smeland Granåsen

Hei! Jeg heter Rebecca Smeland Granåsen og jeg er 15 år men blir 16 i April.  Jeg kommer fra Birkeland og er med på mye musikalsk og kulturelt. Jeg går foreløpig på Valstrand Ungdomsskole og håper på Kristen VGS i Vennesla til høsten!

Jeg sier vanligvis at jeg har sunget siden jeg kunne snakke, og det er jeg sikker på er sant. Når jeg var liten så gikk jeg som regel rundt i en ballerina drakt og sang. Jeg og mamma pleide å synge 2-5 sanger hver kveld før jeg skulle legge meg.

I ungdomstiden begynte jeg også med skuespill og humor.

I 2012 var det første gang jeg sto på en stor scene helt alene med masse folk. Det var også første gang jeg sang på Ukm.  Året etter søkte jeg meg inn på kulturskolen i Birkenes og kom inn med en gang. Etter det har jeg vært med på mange konserter og forestillinger.

Siden jeg var veldig liten har jeg vært med på Birkebilla i flere år. Jeg har også fortsatt vært med Ukm siden 2012. Der har jeg både sunget alene, og med andre. I år er det tredje gangen jeg har går videre til fylkesmønstringen.

Jeg har hatt to hovedroller i Birkebilla musikkteater. Den ene var en juleforestilling der jeg spilte mørke Lussi, den andre var en barn/ungdoms forestilling om forebygging av rus, der spilte jeg Dr. Danielsen.

Jeg har blitt spurt flere ganger om å synge på forskjellige arrangementer i kommunen, også vært programleder. 

Drømmen

Drømmen min er å hjelpe andre med sitt talent og å utvikle seg. Jeg har lyst til å gå videre med MDD/musikk på videregående for å utdanne meg som sangpedagog.

Jeg også en drøm om å utvikle meg selv enda mer. Jeg har allerede begynt litt på gitar og ukulele. Men jeg har veldig lyst til å kunne ordentlig gitar og ukule, pluss litt piano. Jeg har veldig lyst til å lage mine egne verk, spille de inn og fremføre. Det er nesten det samme med skuespill, å sette opp forskjellige stykker.

Hvis jeg blander både skuespill og sang så blir det jo musikaler. Det er noe jeg kunne tenkt meg å fortsette med.

Siden ei lita jente har jeg hatt lyst til å bli en stor stjerne. Å opptre på store scener og å vise folk hva jeg kan gjøre. Dette er noe drømmestipendet kan hjelpe meg med.

Håper jeg blir den heldige i Birkenes i år!

Kategori: Musikk

Sted: Birkenes, Agder

Nominert: 2016

Nominerte:

Rebecca Smeland Granåsen (født 2000) Sanger/skuespiller

På nett:

Link (ingen tittel)
Link (ingen tittel)
Link (ingen tittel)
Link (ingen tittel)