Eline Voll

Eline er bare i sitt andre år som elev på sang ved kulturskolen i Rennebu men har allerede markert seg som en dyktig utøver og viktig del av konsertvirksomheten til kulturskolen. Hun er meget lærevillig, tar utfordringer på strak arm, og har godt øre for teknisk og musikalsk egenutvikling. Hun er i tillegg ofte å se utenom kulturskolens aktiviteter, og blir jevnlig brukt som solist ved både store og små lokale arrangement.

Under Rennebu Ungdomsskoles årlige musikal fikk hun også vist skuespillertalent da hun fikk en av hovedrollene, og spilte Fru Bastian i Folk og Røvere i Kardemommeby, hvor hun vant publikums gunst med overbevisning og sjarm.

Eline har tidligere vært elev på visuelle kunstfag i kulturskolen, og viste også da både talent, engasjement og glede i fagutøvelsen. Hun er ikke bare kreativ på øvingsrommet og scenen, hun har faktisk vunnet entreprenørskap-pris under Ung Skaperlysts messe i 2016, noe som fremhever hennes teft for gode ideer og engasjement for å tå ting gjort, i tråd med drømmen hun selv skisserer i søknaden her.

Drømmen

Jeg har en drøm.

Jeg har en drøm om å starte et prosjekt. Et prosjekt der jeg kan glede noen. Et samarbeid med sykehuset, der jeg kan være sammen med barn, ha sangleker, kanskje lære dem litt om sangteknikk og gjøre bevegelser til sanger. Jeg drømmer om å gi lyspunkt til disse barna. Bli kjent med dem, være med dem, gi dem noe å se fram til og noen gode minner. 

Jeg har danset i noen år, har hatt valgfaget Sal & Scene alle tre årene på ungdomsskolen, og tatt sangtimer i omtrent et år. Jeg husker fremdeles hvor glad og takknemlig jeg var da jeg endelig fikk plass etter å ha stått på venteliste for sangundervisning veldig lenge. 

Personlig har det å stå på scenen hjulpet meg å komme meg gjennom vanskelige perioder, gitt meg noe å se fram til og fantastiske øyeblikk når jeg har stått foran et publikum. Om jeg vinner ønsker jeg å bruke noen av pengene til å få gjennomført dette prosjektet jeg drømmer om.

Jeg ønsker også å få flere sangtimer for å utvikle meg mer. Jeg har veldig lyst til å lære meg flere sjangere og kanskje også skrive egne sangtekster med tiden. Det å kunne bli så flink at jeg kunne vært med i Young Voices i Trondheim, det er også en stor drøm! 

Jeg elsker å stå på scenen! Det føles så befriende og trygt. Det er som et fristed der jeg bare kan fokusere på å formidle et budskap og glemme alt som er vanskelig. Bare være. Dette ønsker jeg at også andre skal få oppleve.