Simone Haaland

Mitt navn er Simone Haaland. Jeg er 18 år og kommer fra fastlandssida av Karmøy. Musikk har alltid vært en av mine største gleder i livet og jeg begynte å synge tidlig på barneskolen. Da sang jeg mest fordi jeg syns det var en gøy hobby, men i løpet av ungdomsskolen forsto jeg at musikken betydde mye mer og jeg ønsket å jobbe med meg selv som vokalist. Jeg var med på musikaler på ungdomsskolen hvor jeg ikke bare fikk synge, men også jobbe med skuespill, som jeg også elsker å drive med. Jeg søkte meg videre på musikklinjen på Skeisvang videregående skole og går nå siste året der hvor jeg stortrives og har dannet en spesiell stor kjærlighet for musikk.

 Jeg er et menneske som elsker utfordringer og prøver meg derfor stadig på forskjellige sjangere som jazz, pop, soul, blues, klassisk samt andre, og dette føler jeg gjør at jeg kan utvikle meg mer som vokalist. Til nå har jeg deltatt i 5 musikaler, forskjellige talentkonkurranser som Norske Talenter og UKM, forskjellige ensembler og kor, og konserter gjennom skolen, og utenom som gjesteartist. Jeg har sunget i mange oppdrag i forskjellige arrangementer, begravelser, bryllup og så videre, fordi jeg ønsker å danne et godt grunnlag for en karriere som artist. Jeg har lært utrolig mye og har fått mye erfaring gjennom alt jeg har deltatt i og er så takknemlig for at jeg har muligheten til nettopp dette.

I lenkene som er vedlagt medvirker også Markus Matland og Øystein  Folkedal.

Drømmen

Min største drøm er å leve av og med musikken. Jeg vil lyst å produsere min egen musikk, lage noe som er mitt eget og som jeg har jobbet for med alt jeg har. Jeg vil starte en karriere som artist, gjerne frilanser om det er mulig. Jeg ønsker selvsagt å satse større men jeg ønsker å komme meg inn i studio for å oppnå dette. Dette vet jeg krever mye arbeid og jeg er veldig motivert til å klare det.

Jeg kan ikke forestille meg å drive med noe annet enn musikk så derfor ønsker jeg å gi alt jeg har for å klare det! Jeg ønsker å nå ut til mennesker som hører på musikken min og hvordan jeg formidler den. Å se mennesker smile, gråte og applaudere når jeg synger gir meg en enorm glede og jeg ønsker å bidra med dette til enda flere. Jeg vil stå på en scene med eget band og et publikum som kan forlate konserten med et smil og gode minner.

Får jeg tildelt Drømmestipendet vil jeg bruke det til å spille inn i studio. Jeg har skrevet sanger og ønsker å realisere dem i studio med band. Jeg sparer, men prosessen er dyr og stipendet kan hjelpe med å gjennomføre det. En annen kortsiktig drøm jeg har er å ta undervisningstimer hos profesjonelle sangpedagoger når jeg har fullført videregående slik at jeg kan lære og bygge motivasjon til videre utvikling og satsing.